Roopelle sm-hopeaa super-g:stä


25.3.2013

10- ja 12-sarjojen valtakunnallinen loppukilpailu laskettiin 22.-24.3. Himoksella 227 laskijan voimin. Mestaruudet ratkottiin super-g:ssä, suurpujottelussa ja pujottelussa. Seuraamme kilpailuissa edustivat N10 sarjassa Aada Kanto, N12 sarjassa Matleena Rinne sekä M12 sarjassa Aku Kanto, Roope Kanto, Tuomas Mäkinen ja Jesse Ruohonen.

 

Perjantaina lasketussa super-g kilpailussa Roope ylsi upeasti hopealle huikean toisen kierroksen laskun ansiosta. Aada sijoitus super-g:ssä oli 30., Matleena oli 14., Aku 13., Tuomas 26., ja Jesse 41.

 

Roope sunnuntain pujottelussa

Kuvassa Roope sunnuntain pujottelussa.

 

Lauantaina ratkottiin suurpujottelun mitalistit. Laskijamme kohtasivat haastavilla suurpujotteluradoilla runsaasti vaikeuksia ja ulosajoista tai kaatumisesta kärsivät Matleena, Jesse, Aku ja Tuomas. Maaliin selvinneiden sijoitukset olivat: Aada 19., Matleena 40. ja Roope 9.

 

Sunnuntaina lasketussa pujottelussa maalinpääsy osoittautui laskijoillemme suurpujottelun tapaan hankalaksi. Maaliin selvisivät Aada ollen 13., Matleena ollen 11. ja Jesse sijoituksen ollessa 19.

 

Kilpailujen tulokset löytyvät Tulokset-sivulta


« Takaisin