Seura palkitsi kauden aikana kunnostautuneita.

12.5.2013

Maanantaina 6.5.2013 kokoonnuttiin Kukkikselle palkitsemaan kauden aikana ansioituneita juniorilaskijoita. Kiertopalkintoja jaettiin kaikkiaan kolme kappaletta, menestyneimmälle kilpalaskijalle, hyvälle nuorelle harjoittelijalle ja vuoden tulokkaalle.

Menestyneimmän kilpalaskijan palkinnonsaajan valinta oli tänä vuonna erityisen hankala tehtävä, koska seuran laskijat saavuttivat roppakaupalla menestystä kauden tärkeimmistä kilpailuista. Menestyneimmän kilpalaskijan palkinto annettiin tällä kaudella M12-sarjassa laskeneelle Roope Kannolle. Roopen hieno kausi huipentui Himoksella lasketuissa valtakunnalisissa loppukilpailuissa laskettuun hienoon super-g:n hopeamitaliin.

Hyvän nuoren harjoittelijan palkinto annettiin Arttu Mäkiselle. Arttu laskee M16-sarjassa. Hänen harjoittelunsa on jo monen vuoden ajan ollut hyvin määrätietoista ja laadukasta. Myös Artun hyvät kilpailutulokset pitkältä ajalta kertovat harjoittelun suorittamisesta erinomaisen hyvin.

Vuoden tulokkaan palkinnon tällä kaudella sai osakseen Maiju Rantamäki. Maiju aloitti aktiivisen harjoittelun ja kilpailun vasta tällä kaudella. Hänen harjoittelua ja kehitystä, joka on ollut huimaa, on ollut hienoa seurata kauden aikana.

Arttu Mäkinen, Maiju Rantamäki ja Roope Kanto

Kuvassa palkitut Arttu Mäkinen (vas.), Maiju Rantamäki (kesk.) ja Roope Kanto (oik.).